Gå til hovedindholdet
Langmarkskolens logo
Mobil menu

Skoleboden

Skoleboden på Langmarkskolen tilbyder et bredt udvalg af forskellige snacks, sandwiches, brød mm. til alle elever. Hver onsdag kan eleverne også købe en varm ret til 25 kr. Husk at forudbestille den varme ret i skoleboden dagen før!

Her kan du se skolebodens menu

Skoleboden er kontantfri. Det betyder at der kun kan betales med den grønne brik eller MobilePay. Du kan indsætte penge på brikken her og du har også muligheder for at se, hvad dit barn har købt i skoleboden, ligesom du kan lave beløbsgrænser for hvor meget dit barn må bruge i skoleboden pr. dag, måned eller uge.

Indbetal penge på den grønne brik her

Det er skolebestyrelsen på de enkelte skoler, der tager stilling til spørgsmålet om, der skal tilbydes lokale morgenmads-, frugt-, og skolemåltidsordninger. Er der madordning på skolen, er det også skolebestyrelsen, der løbende vurderer kvaliteten af ordningen. På de skoler, der tilbyder madordninger, er ordningen et alternativ til de madpakker, som eleverne har med hjemmefra.
Er der særlige madhensyn, eksempelvis allergivenlig kost eller fravalg af rituelt slagtet kød f.eks. halal eller lignende, som du ønsker tilgodeset i madordningen på dit barns skole, kan du kontakte skolelederen med henblik på at få forslaget drøftet i skolebestyrelsen.