Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Langmarkskolens logo
Mobil menu

Principper for sund kost

  • Skolebestyrelsen ønsker, at der gennem undervisning samt information og debat på bl.a. forældremøder sættes fokus på gode kostvaner og kostens betydning for elevernes trivsel og sundhed i hverdagen.  Skolebestyrelsen ønsker, at skolebodens varesortiment fastholder et sundt og varieret udbud. Slik, chips, kager og sodavand m.m. bør ikke findes i boden.
     
  • Skolebestyrelsen ønsker, at eleverne under normale omstændigheder ikke må medbringe slik, chips, kager, sodavand, energidrik og lignende. Undtagelsen er de særlige hyggetimer skolen arrangerer, f.eks. op til de større ferier og uddeling i klassen i forbindelse med fødselsdag.
     
  • Skolebestyrelsen ønsker, at den enkelte klasse/årgang på et forældremøde drøfter og fastlægger nærmere regler for uddelingen på klassen/årgangen. Forældre opfordres til at være opmærksomme på, at det ikke handler om at overgå hinanden i slikposens størrelse. En lille slikkepind, karamelstang eller lignende er fint – endnu bedre er det sunde alternativ, som f.eks. brød, boller eller frugt.
     
  • Skolebestyrelsen ønsker, at der ved arrangementer på skolen, hvor der sælges sodavand, også vil være et alternativ i form af f.eks. vand, frugtsaft og/eller juice.